Αίτηση για πρόσβαση στο θέμαΤο παρόν έντυπο παρέχεται ώστε να σας διευκολύνει κατά την υποβολή ενός επίσημου αιτήματος σχετικά με τα στοιχεία που διατηρεί η Bahco για εσάς.

Η Bahco είναι μια συγγενική ή θυγατρική εταιρεία της Snap-on Incorporated, η οποία είναι μια παγκόσμια επιχείρηση με συγγενικές και θυγατρικές εταιρείες, επιχειρηματικές διαδικασίες, διοικητικές δομές και τεχνικά συστήματα πέρα από τα σύνορα. Ως εκ τούτου, ενδέχεται να χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται στο παρόν έντυπο σε χώρες ανά τον κόσμο όπου διεξάγουμε επιχειρηματικές δραστηριότητες, έτσι ώστε να διασφαλίσουμε μια σωστή απάντηση στο αίτημά σας. Επίσης, ενδέχεται να πρέπει να κοινοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα σε νομικούς συμβούλους ώστε να απαντήσουμε στο αίτημά σας κατάλληλα.

Ως βοήθεια κατά την επεξεργασία ενός αιτήματος, ενδέχεται να σας ζητήσουμε πρόσθετα στοιχεία ταυτοποίησης, έτσι ώστε να επαληθεύσουμε την ταυτότητά σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να κατανοήσουμε το πλαίσιο του αιτήματός σας, εφόσον είναι απαραίτητο.

Θα χρησιμοποιήσουμε και θα διατηρήσουμε τα προσωπικά δεδομένα που παρέχετε στο παρόν έντυπο μόνο για την ικανοποίηση του αιτήματός σας και για το αρχείο που διατηρούμε για όλες τις νομικές υποχρεώσεις που σχετίζονται με το αίτημά σας σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία. Διατηρούμε φυσικές, ηλεκτρονικές και διαδικαστικές εγγυήσεις που έχουν σχεδιαστεί για την προστασία των προσωπικών στοιχείων σας, για την αποτροπή παράνομης ή μη εξουσιοδοτημένης επεξεργασίας των προσωπικών στοιχείων και για την αποτροπή μη εξουσιοδοτημένης αποκάλυψης, ή συμπτωματικής απώλειας, ή καταστροφής, αυτών των στοιχείων.

Συχνές Ερωτήσεις >>