EmneadgangsforespørgselDenne formular stilles til rådighed for at gøre indsendelsen af en formel anmodning om aktindsigt, vedrørende de oplysninger som Bahco besidder om dig, lettere.

Bahco er et søster- eller datterselskab af Snap-on Incorporated, der er en global organisation med søster- og datterselskaber, forretningsprocesser, ledelsesstrukturer og tekniske systemer, der opererer på tværs af grænser. I kraft af dette kan vi være nødt til at overføre persondata, der er indsendt med denne formular, til lande i verden, hvor vi driver forretning for at sikre, at din anmodning behandles korrekt. Vi kan muligvis også være nødt til at dele sådanne data med juridiske rådgivere for at kunne behandle din anmodning på passende vis.

For at hjælpe os med at behandle en anmodning kan vi bede dig om at forelægge yderligere identifikationsoplysninger, så vi kan bekræfte din identitet, og hvis det bliver nødvendigt, vil vi kontakte dig for at forstå omfanget af din anmodning bedre.

Vi vil kun bruge og beholde de personlige data, du angiver med denne formular, til at efterkomme din anmodning og til journaliseringsformål i henhold til eventuelle juridiske forpligtelser i forbindelse med din anmodning i overensstemmelse med gældende lovgivning. Vores system er omfattet af både fysiske, elektroniske og proceduremæssige garantier, der er udviklet til at beskytte dine personlige oplysninger og for at forhindre ulovlig eller uautoriseret behandling af personlige oplysninger samt for at forhindre uautoriseret offentliggørelse eller utilsigtet tab af eller beskadigelse af sådanne oplysninger.

Ofte stillede spørgsmål >>