Aihe Pääsy ToivoaOlemme luoneet tämän lomakkeen siksi, että haluamme tehdä helpommaksi yrityksen Bahco hallussa olevan sinua koskevien henkilötietojen muodollisen pyytämisen.

Bahco on yrityksen Snap-on Incorporated sisar- tai tytäryritys. Snap-on Incorporated on globaali organisaatio, jolla on sisar- ja tytäryrityksiä, liiketoimintaprosesseja, hallintorakenteita ja teknisiä järjestelmiä, jotka ylittävät maiden väliset rajat. Siksi meidän pitää siirtää tällä lomakkeella annettuja henkilötietoja maailman eri maihin, joissa harjoitamme liiketoimintaa varmistaaksemme, että pyyntöihisi vastataan oikein. Meidän pitää ehkä myös luovuttaa tällaisia tietoja juridisille neuvonantajille pystyäksemme vastaamaan pyyntöösi oikealla tavalla.

Pyynnön käsittelyn avuksi voimme pyytää sinulta lisää tunnistustietoja, jotta voimme varmistaa henkilöllisyytesi, ja otamme tarvittaessa sinuun yhteyttä ymmärtääksemme pyyntösi tarkoituksen.

Käytämme tällä lomakkeella antamiasi henkilötietoja ja säilytämme ne ainoastaan vastataksemme pyyntöösi ja pitääksemme kirjaa kaikista pyyntöösi liittyvista juridisista velvoitteista voimassa olevien lakien mukaisesti. Käytämme fyysisiä, elektronisia ja proseduraalisia turvakeinoja, jotka on suunniteltu suojaamaan henkilötietojasi ja estämään henkilötietojen laittoman tai luvattoman käsittelyn ja estämään tällaisten tietojen luvattoman paljastamisen tai vahingossa hukkaamisen tai vahingoittamisen.

Usein esitettyjä kysymyksiä >>