Verzoek om toegang tot een onderwerpDit formulier wordt verstrekt om u te helpen bij het indienen van een formeel verzoek met betrekking tot de informatie die Snap-on over u heeft.

Snap-on is een partner of dochteronderneming van Snap-on Incorporated, een wereldwijde organisatie met filialen, dochterondernemingen, bedrijfsprocessen, managementstructuren en technische systemen die grenzen overschrijden. Als zodanig zullen we de met dit formulier ingediende persoonsgegevens eventueel overdragen naar andere landen waar we actief zijn, om ervoor te zorgen dat uw verzoek correct wordt beantwoord. Mogelijk moeten we dergelijke gegevens ook delen met juridische adviseurs om op gepaste wijze op uw verzoek te kunnen reageren.

Om u te helpen bij de verwerking van een verzoek, kunnen we u vragen om aanvullende identificatie-informatie zodat we uw identiteit kunnen verifiëren en zullen we, wanneer dat nodig is, contact met u opnemen voor een volledig begrip van de reikwijdte van uw verzoek.

We zullen de persoonlijke gegevens die u met dit formulier verstrekt alleen gebruiken en behouden om aan uw verzoek te voldoen en om een logboek bij te houden met betrekking tot alle wettelijke verplichtingen die verband houden met uw verzoek, in overeenstemming met de toepasselijke wetgeving. Wij handhaven fysieke, elektronische en procedurele beveiligingen die zijn ontworpen om uw persoonlijke informatie te beschermen, om onwettige of ongeautoriseerde verwerking van persoonlijke informatie te voorkomen, en om ongeautoriseerde openbaarmaking van, onbedoeld verlies van of schade aan dergelijke informatie te voorkomen.

Veelgestelde vragen >>